Ημιμαραθώνιος Κέρκυρας 2019

Η Κέρκυρα γιόρτασε την Κυριακή 29/09/19 τον 2ο Ημιμαραθώνιο σε μία μεγάλη μαζική συμμετοχική αγωνιστική εκδήλωση με το πλήθος των συμμετοχών να ξεπερνά τους 1.300 δρομείς και πλήθος από συνοδευτικά πρόσωπα.

Ο αγώνας διοργανώθηκε από τον ΔΟΠΑΠ του Δήμου Κέρκυρας και την Τοπική Επιτροπή του ΣΕΓΑΣ, υπό την αιγίδα του ΕΟΤ, του ΣΕΟ, του ΠΣΑΤ, του ΣΕΓΑΣ και της ΑΙΜS, με τη Συνεργασία της Ένωσης Ξενοδόχων και του Συνδέσμου Τουριστικών Πρακτόρων Κέρκυρας, την υποστήριξη του Αστικού και Υπεραστικού ΚΤΕΛ, του Οργανισμού Λιμένος Κέρκυρας και βέβαια με την αμέριστη στήριξη των Αστυνομικών και Λιμενικών δυνάμεων.

Στα πλαίσιά της, η Διοργάνωση περιλάμβανε αγώνα Ημιμαραθωνίου δρόμου, αγώνα 5 χλμ., αγώνα 3 χλμ. για όλους και τέλος αγώνα 1000μ. για μαθητές Δημοτικών σχολείων.

Η εκκίνηση, ο τερματισμός αλλά και όλες οι υποστηρικτικές λειτουργίες της Διοργάνωσης βρίσκονταν στο σήμα κατατεθέν της Κέρκυρας, το Λιστόν.

Η προσέλευση αθλητών και επισκεπτών ήταν μεγάλη τόσο από κατοίκους του νησιού όσο και από επισκέπτες των γύρω περιοχών!

Τα αξιοθέατα του νησιού, η Ιστορία του Κερκυραϊκού Γ.Σ., οι τεχνικές προδιαγραφές του αγώνα και οι παροχές των συμμετεχόντων συντέλεσαν ώστε ο Ημιμαραθώνιος Κέρκυρας να αποτελέσει ιδανικό προορισμό για την εξόρμηση των συστηματικών δρομέων και όχι μόνο! Στόχος της Διοργάνωσης για τις επόμενες χρονιές είναι να προσελκύσει ακόμα περισσότερους δρομείς από τις γύρω περιοχές και την υπόλοιπη Ελλάδα και μελλοντικά να μετατραπεί σε έναν Διεθνή αγώνα!

Καλή αντάμωση στον 3ο Ημιμαραθώνιο Κέρκυρας στις 27 /09/2020

 

Περισσότερες πληροφορίες για τον Ημιμαραθώνιο Κέρκυρας μπορείτε να βρείτε στη διεύθυνση: https://www.corfuhalfmarathon.gr/.

Δείτε τα επίσημα αποτελέσματα και τυπώστε τις φωτογραφίες και τα διπλώματα: https://www.corfuhalfmarathon.gr/apotelesmata-2019/

Facebook: https://www.facebook.com/CorfuHalfMarathon

 

Κοινοποιήστε την διοργάνωση!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Φωτογραφίες Διοργάνωσης

Video Διοργάνωσης