Ημιμαραθώνιος Μαραθώνα 2019

Ο Μαραθώνας ανέδειξε για άλλη μια φορά την ιστορική του αξία σε έναν αγώνα δρόμου που οργανώθηκε με τις καλύτερες οργανωτικές και αγωνιστικές προϋποθέσεις με τη σημαντική υποστήριξη του ΣΕΓΑΣ αλλά και της Ομοσπονδίας των δρομέων.

Με το πλήθος των συμμετοχών να ξεπερνά τους 1.240 εγγεγραμμένους δρομείς, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 7 Απριλίου, με μεγάλη συμμετοχή και επιτυχία ο 6ος Ημιμαραθώνιος του Μαραθώνα.

Ο Ημιμαραθώνιος του Μαραθώνα με την πιστοποίηση της διαδρομής του, έδωσε τη δυνατότητα στους δρομείς να εκκινήσουν από την ιστορική αφετηρία του Μαραθωνίου δρόμου σε μία διαδρομή 21,1 χλμ. και 10χλμ. και να τρέξουν περιμετρικά από τον Tύμβο των πεσόντων στη Μάχη του Μαραθώνα. Παράλληλα πραγματοποιήθηκαν τα αγωνίσματα των 5 χλμ. και του 1,5 χλμ.

Την παραμονή του αγώνα, Σάββατο 6/04/19, το εξαιρετικό Μουσείο προβολής του Μαραθωνίου δρόμου άνοιξε τις πόρτες του σε δεκάδες επισκέπτες αλλά και τουρίστες προβάλλοντας την ιστορία αλλά και τη σύγχρονή δράση του Μαραθωνίου Κινήματος. Όλοι οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να ζήσουν μια αξέχαστη δρομική εμπειρία στην πόλη του Μαραθώνα η οποία αποτελεί το σημαντικότερο σημείο αναφοράς του παγκόσμιου δρομικού κινήματος.

Η Οργανωτική Επιτροπή συγχαίρει τους αθλητές για τις επιδόσεις τους την εκπαιδευτική κοινότητα για την συμμετοχή της.

Καλή αντάμωση στον 7ο Ημιμαραθώνιο Μαραθώνα το 2020

Κοινοποιήστε την διοργάνωση!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Φωτογραφίες Διοργάνωσης

Video Διοργάνωσης