4ος Αγώνας Ιστορικής Μνήμης Νέας Σμύρνης – 2018

O 4oς Αγώνας Ιστορικής Μνήμης Νέας Σμύρνης, διοργανώθηκε από τον Πολιτιστικό και Αθλητικό Οργανισμό του Δήμου Νέας Σμύρνης σε συνεργασία με τον Πανιώνιο ΓΣΣ, υπό την αιγίδα του ΣΕΓΑΣ και του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών (ΣΕΟ). Τον Αγώνα υποστηρίζουν ενεργά, ο Σύλλογος Αθλούμενων Φίλων του Άλσους (ΣΑΦΑΝΣ) και η Νεότητα του Ερυθρού Σταυρού.

Με σύμμαχο τον καλό καιρό η καρδιά της διοργάνωσης χτύπησε για άλλη μια χρονιά στην Κεντρική πλατεία Νέας Σμύρνης όπου πλήθος δρομέων έδωσε το παρόν. Η Διοργάνωση, που για άλλη μία χρονιά ήταν υψηλού επιπέδου τόσο σε επίπεδο παροχών προς τους συμμετέχοντες δρομείς όσο σε οργανωτικό επίπεδο, περιλάμβανε αγώνες δρόμου 10, 5 και 2,5 χλμ. Η διαδρομή είχε την πιστοποίηση της AIMS.

Στις 09:00 δόθηκε η εκκίνηση για τον αγώνα των 10 χλμ. και το ποτάμι των δρομέων «πλημμύρισε» τους κεντρικούς δρόμους της πόλης. Όλοι οι εθελοντές ήταν από νωρίς στη θέση τους γεμάτοι χαμόγελο και όρεξη να υποστηρίξουν τους χιλιάδες δρομείς!

Στα πλαίσια του Nea Smirni Historic Run απονεμήθηκε το βραβείο του «δρομέα του πνεύματος» στον Νεοσμυρνιώτη συγγραφέα Βασίλη Βασιλικό και στον σκηνοθέτη και κινηματογραφιστή Τάκη Παπαγιαννίδη. Επίσης το 2018 η Οργανωτική Επιτροπή αποφάσισε να δοθεί το 70% από τα συνολικά έσοδα του αγώνα σε φορείς κοινωνικής ευθύνης και ευαισθησίας, ξεκινώντας από την Actionaid, με αφορμή την επέτειο των 20 ετών από την ίδρυση της. Τέλος, ένα μεγάλο ποσό θα δοθεί στην Παραολυμπιακή Επιτροπή.

Ο αγώνας ολοκληρώθηκε με πλήρη επιτυχία αφού πλήθος κόσμου τίμησε την Διοργάνωση. Ανάμεσα στους δρομείς βρέθηκαν Ολυμπιονίκες, Παραολυμπιονίκες, παγκόσμιοι Πρωταθλητές, άνθρωποι του καλλιτεχνικού και του πολιτικού χώρου.

Ανανεώνουμε λοιπόν, το ραντεβού μας για του χρόνου στο 5ο Nea Smirni Historic Run!

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα του αγώνα: www.neasmirnihistoricrun.gr

Κοινοποιήστε την διοργάνωση!

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Φωτογραφίες Διοργάνωσης

Video Διοργάνωσης