3ος Αγώνας Ιστορικής Μνήμης Νέας Σμύρνης – 2017

Με σύμμαχο τον καλό καιρό διεξήχθη στις 8 Οκτωβρίου 2017 με απόλυτη επιτυχία ο 3ος Αγώνας Ιστορικής Μνήμης Νέας Σμύρνης. Η μεγάλη γιορτή του αθλητισμού και του πολιτισμού ξεκίνησε από νωρίς το πρωί της Κυριακής όταν οι 6.000 συμμετέχοντες δρομείς στις διαδρομές των 10, 5 και 2,5 χλμ., αριθμός που αποτελεί ρεκόρ συμμετοχών για τη Διοργάνωση, άρχισαν να καταφθάνουν στην κεντρική πλατεία της Ν. Σμύρνης.

Στις 09:00 δόθηκε η εκκίνηση από τον δήμαρχο Νέας Σμύρνης, Σταύρο Τζουλάκη, για τον αγώνα των 10 χλμ. και το ποτάμι των δρομέων «πλημμύρισε» τους κεντρικούς δρόμους της πόλης. Όλοι οι εθελοντές ήταν από νωρίς στη θέση τους γεμάτοι χαμόγελο και όρεξη να υποστηρίξουν τους χιλιάδες δρομείς!

Στα πλαίσια του Nea Smirni Historic Run τιμήθηκε ο εκ των κορυφαίων Ελλήνων στιχουργών, Λευτέρης Παπαδόπουλος, για την προσφορά του στον σύγχρονο ελληνικό πολιτισμό, ενώ την Διοργάνωση τίμησαν με την παρουσία τους, οι Ολυμπιονίκες Φανή Χαλκιά και Βιργινία Κραβαριώτη, Παραολυμπιονίκες, ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής του στίβου, Περικλής Ιακωβάκης, οι ηθοποιοί Στράτος Τζώρτζογλου και Μαρία Σολωμού καθώς και πολλές άλλες προσωπικότητες του αθλητικού και του καλλιτεχνικού χώρου.

O 3oς Αγώνας Ιστορικής Μνήμης Νέας Σμύρνης, διοργανώθηκε από τον Πολιτιστικό και Αθλητικό Οργανισμό του Δήμου Νέας Σμύρνης, υπό την αιγίδα του ΣΕΓΑΣ και την υποστήριξη του Πανιώνιου ΓΣΣ, του Συλλόγου Αθλουμένων Φίλων του Άλσους (ΣΑΦΑΝΣ) και της Νεότητας του Ερυθρού Σταυρού.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα του αγώνα: www.neasmirnihistoricrun.gr

Κοινοποιήστε την διοργάνωση!

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Φωτογραφίες Διοργάνωσης

Video Διοργάνωσης