1ος Αγώνας Ιστορικής Μνήμης Νέας Σμύρνης – 2015

Με πλήθος συμμετοχών ολοκληρώθηκε ο 1ος Αγώνας Ιστορικής Μνήμης για τις χαμένες πατρίδες.

Σε συνεργασία με τον πολιτιστικό οργανισμό του Δήμου Νέας Σμύρνης , τον σύλλογο ΣΑΦΑΝΣ και υπό την αιγίδα του Σ.Ε.Γ.Α.Σ. στις 4 Οκτώβριου 2015 διοργανώσαμε ένα αθλητικό γεγονός με έντονες αναφορές στην ιστορία της Νέας Σμύρνης.

Ο αγώνας αυτός έκλεισε τις εκδηλώσεις των Ιωνικών γιορτών ολοκληρώνοντας ένα από τα μεγαλύτερα φεστιβάλ της Αθηνάς. Οι δρομείς που συμμετείχαν είχαν την ευκαιρία να ζήσουν μια ενδιαφέρουσα εμπειρία, στην πιστοποιημένη από την AIMS διαδρομή, με σημαντικές αθλητικές καινοτομίες σε μια υψηλού επίπεδου διοργάνωση.

Στα πλαίσια της η διοργάνωση περιελάμβανε αγώνες 10 και 5 χιλιομέτρων και έναν μικρότερο αγώνα 2,5 χιλιομέτρων. Το σήμα της εκκίνησης έδωσαν η ιστορικός-βυζαντινολόγος Ελένη Γλυκατζή Αρβελέρ και ο γνωστός ζωγράφος Αλέκος Φασιανός οι οποίοι σε κλίμα συγκίνησης τόνισαν ότι οι πατρίδες δεν είναι χαμένες αλλά αλησμόνητες. Την διοργάνωση χαιρέτησαν αρκετοί ολυμπιονίκες και πρωταθλητές οι οποίοι έδωσαν τον ρυθμό τρέχοντας μαζί με τους χιλιάδες δρομείς που πήραν μέρος στο 1ο Historic Run.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα του αγώνα:
www.neasmirnihistoricrun.gr

Κοινοποιήστε την διοργάνωση!

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Φωτογραφίες Διοργάνωσης

Video Διοργάνωσης