Παλαμήδειος Άθλος 2017

Δύο χιλιάδες δρομείς μικροί και μεγάλοι πλημμύρισαν την Κυριακή 26 Νοεμβρίου τον χώρο μπροστά από την είσοδο του κάστρου του Παλαμηδίου. Ο λόγος; Η Διοργάνωση του Nafplio Castle Run 2017! Η μοναδική Διοργάνωση στην Ελλάδα με αγωνιστική ανάβαση κάστρου έλαβε χώρα για τρίτη συνεχόμενη χρονιά με αξιοσημείωτη επιτυχία.

Η Διοργάνωση αποτελεί μέρος των εορτασμών της πόλης του Ναυπλίου για την απελευθέρωσή της από τον Τούρκικο ζυγό. Ο «Άθλος» πλαισιώνεται από τα αγωνίσματα των 10 χλμ., 3 χλμ. για όλους και 1.500μ. για μαθητές Δ’, Ε’ και ΣΤ’ τάξης Δημοτικών σχολείων. Εξαιρετικά σχόλια απέσπασε το επίπεδο οργάνωσης του αγώνα από τους δρομείς, με την υπόσχεση πολλών να βρεθούν και την επόμενη χρονιά στις αφετηρίες των δρόμων του Παλαμήδειου Άθλου αντιμέτωποι πλέον με την περυσινή τους επίδοση.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι την παραμονή του αγώνα έλαβε χώρα Λαμπαδηδρομία με την Ολυμπιακή φλόγα, η οποία είχε παραληφθεί κατά τις εκδηλώσεις του Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας, να ανεβαίνει σκαλί-σκαλί στο κάστρο του Παλαμηδίου για να ανάψει τον βωμό ενώ αμέσως μετά στην παραλία του Ναυπλίου αφέθηκαν να ταξιδέψουν στον ουρανό 195 φωτεινά φαναράκια, τα οποία συμβολίζουν τα χρόνια απελευθέρωσης της πόλης.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα του αγώνα www.nafpliocastlerun.gr

Κοινοποιήστε την διοργάνωση!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Φωτογραφίες Διοργάνωσης

Video Διοργάνωσης