Μαραθώνιος Ναυπλίου 2014

Ο Μαραθώνιος Ναυπλίου διοργανώθηκε για πρώτη φορά το 2014 από τον Δημοτικό Οργανισμό Αθλητισμού, Πολιτισμού, Τουρισμού και Περιβάλλοντος (ΔΟΠΠΑΤ) του Δήμου Ναυπλιέων, σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας, την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Πελοποννήσου, το Κέντρο Ελληνικών Σπουδών (Ελλάδος) του Πανεπιστήμιου Harvard, και τον Σύλλογο Μαραθωνοδρόμων Αργολίδας υπό την αιγίδα του Υπουργείου Αθλητισμού και του ΣΕΓΑΣ.

Ο 1ος Μαραθώνιος Ναυπλίου γνώρισε τεράστια επιτυχία καθώς η προσέλευση των αθλητών ξεπέρασε κάθε προσδοκία, η διοργάνωση υπήρξε υποδειγματική και οι αρχές συνεργάστηκαν άψογα.

Σημαντικό μέρος της επιτυχίας αυτής αποτέλεσαν και οι εθελοντές οι οποίοι στήριξαν με ενθουσιασμό και συνέπεια το γεγονός αλλά και οι κάτοικοι της πόλης οι οποίοι ανταποκρίθηκαν στους αναγκαίους περιορισμούς αδιαμαρτύρητα και συμμετείχαν καλοπροαίρετα και με κέφι σε όλες τις στιγμές, τις δύσκολες και τις εύκολες.

Οι αγώνες περιελάμβαναν Μαραθώνιο και Ημιμαραθώνιο δρόμο, αγώνα 5χλμ. (δυναμικό βάδισμα) και αγώνα κοινωνικής προσφοράς 2,5χλμ για το συσσίτιο απόρων του ιερού ναού Ευαγγελίστριας Ναυπλίου.

Οι συμμετοχές ξεπέρασαν τις 3000, με άτομα απ’ όλο το ηλικιακό φάσμα, να περνούν το μήνυμα υπέρ του αθλητικού πνεύματος και της ευγενούς άμιλλας. Πολύ ωραία στιγμή του αγώνα ήταν η συμμετοχή των παιδιών από τα Special Olympics και των μαμάδων με τα μικρά τους.

Περισσότερες πληροφορίες για τον Μαραθώνιο Ναυπλίου μπορείτε να βρείτε στη διεύθυνση www.nafpliomarathon.gr

Κοινοποιήστε την διοργάνωση!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Φωτογραφίες Διοργάνωσης

Video Διοργάνωσης