Παλαμήδειος Άθλος 2019

Για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά με έντονα καιρικά φαινόμενα ο Δήμος Ναυπλιέων (ΔΟΠΠΑΤ) με την πιστοποίηση των θεσμικών οργάνων της Πολιτείας, του ΣΕΓΑΣ και της AIMS διοργάνωσε τον 5o  Παλαμήδειο Άθλο, μία μοναδική στο είδος της Διοργάνωση!

Πάνω από δύο χιλιάδες δρομείς έγιναν μέρος της αθλητικής γιορτής του Φθινοπώρου στο Ναύπλιο, που τιμά ταυτόχρονα την τελευταία Κυριακή κάθε Νοέμβρη την άλωση του ιστορικού Κάστρου και την απελευθέρωση της πόλης.

Περισσότεροι από 1.100 ήταν οι συμμετέχοντες εκτός νομού Αργολίδας, μεταξύ των οποίων δρομείς από την Κύπρος, USA, Μεγάλη Βρετανία, Γερμανία, Ουκρανία.

Η Διοργάνωση περιελάμβανε αγώνες 5 χλμ Παλαμήδειος Άθλος, 10 χλμ., 3 χλμ. και για μαθητές Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και 1,5 χλμ. και για μαθητές Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης.

Τις εορταστικές εκδηλώσεις της πόλης του Ναυπλίου και του Παλαμήδειου Άθλου, λάμπρυνε με την συμμετοχή της η Στρατιωτική Σχολή Ευέλπιδων με τους Ευέλπιδες λαμπαδηδρόμους που μετέφεραν την φλόγα του Παλαμηδείου Άθλου από το άγαλμα του ήρωα Σταϊκόπουλου στην κορυφή του κάστρου, όπου και την παρέδωσαν στον Δήμαρχο Ναυπλιέων ο οποίος άναψε τιμητικά και συμβολικά τον Βωμό.

Καλή αντάμωση στον 6ο Παλαμήδειο Άθλο στις 29/11/2020

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα του αγώνα https://nafpliocastlerun.gr/

Δείτε τα επίσημα αποτελέσματα και τυπώστε τις φωτογραφίες και τα διπλώματα: https://www.nafpliocastlerun.gr/results-2019/

Facebook: https://www.facebook.com/nafpliocastlerun/

Κοινοποιήστε την διοργάνωση!

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Φωτογραφίες Διοργάνωσης

Video Διοργάνωσης