Παλαμήδειος Άθλος 2018

Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά ο Δήμος Ναυπλιέων (ΔΟΠΠΑΤ) σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας, το Κέντρο Ελληνικών Σπουδών (Ελλάδος) του Πανεπιστημίου Harvard, το αθλητικό σωματείο ΓΕ Αργολίδας και υπό την αιγίδα του ΕΟΤ και της Συμμαχίας για την Ελλάδα διοργάνωσε τον 4ο  Παλαμήδειο Άθλο.

Πάνω από δύο χιλιάδες δρομείς έγιναν μέρος της αθλητικής γιορτής του Φθινοπώρου στο Ναύπλιο, που τιμά ταυτόχρονα την τελευταία Κυριακή κάθε Νοέμβρη την άλωση του ιστορικού Κάστρου και την απελευθέρωση της πόλης. Η Διοργάνωση περιελάμβανε αγώνες 5 χλμ Παλαμήδειος Άθλος, 10 χλμ., 3 χλμ. και για μαθητές Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και 1,5 χλμ. και για μαθητές Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης.

Τις εορταστικές εκδηλώσεις της πόλης του Ναυπλίου και του Παλαμήδειου Άθλου, λάμπρυνε με την συμμετοχή της η Στρατιωτική Σχολή Ευέλπιδων με τους Ευέλπιδες λαμπαδηδρόμους που μετέφεραν την φλόγα του Παλαμηδείου Άθλου από το άγαλμα του ήρωα Σταϊκόπουλου στην κορυφή του κάστρου, όπου και την παρέδωσαν στον Δήμαρχο Ναυπλιέων ο οποίος άναψε τιμητικά και συμβολικά τον Βωμό.

Στα πλαίσια της διοργάνωσης  πραγματοποιήθηκε Ημερίδα – Δημοσιογραφική διάσκεψη με θέμα το Μάρκετινγκ της πόλης του Ναυπλίου και τίτλο «Media Day – Branding The City of Nafplio».

Κύριος εισηγητής της ο Καθηγητής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας κ. Αλέξιος Δέφνερ.

Κατά την διάρκεια της Δημοσιογραφικής διάσκεψης έλαβαν χωρά και οι τιμητικές βραβεύσεις των Μαθητών που διακρίθηκαν στα 5 χλμ. του Μαραθώνιο Ναυπλίου 2018 στην κατηγορία των Γυμνασίων και Λυκείων.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα του αγώνα www.nafpliocastlerun.gr

Κοινοποιήστε την διοργάνωση!

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Φωτογραφίες Διοργάνωσης

Video Διοργάνωσης