Ειρηνοδρομία 2019

Τρέξαμε για την Ειρήνη με τη Φλόγα στην Καρδιά

Η Ειρηνοδρομία 2019 με την μαζική συμμετοχή αθλητών, φιλάθλων και δημοτών λάμπρυνε τις εκδηλώσεις στη μνήμη του Αλέκου Παναγούλη.

Η καρδιά του αθλητισμού χτύπησε δυνατά στον Άγιο Δημήτριο την Κυριακή 12 Μαΐου. Περισσότεροι από 3.000 δρομείς έδωσαν δυναμικά το παρόν στην Ειρηνοδρομία 2019. Ο αγώνας διοργανώθηκε από τον Δήμο Αγίου Δημητρίου Αττικής (ΟΠΑΠ) σε συνεργασία με το αθλητικό σωματείο ΟΦΚΑ «Οδυσσέας» με την υποστήριξη της Περιφέρειας Αττικής, και υπό την αιγίδα του ΣΕΓΑΣ.

Έπειτα από την επιτυχημένη πορεία των τελευταίων ετών, η Διοργάνωση με τις παράλληλες πολιτιστικές εκδηλώσεις στην μνήμη του Αλέκου Παναγούλη αλλά και τις κοινωνικές δράσεις της έχει καθιερωθεί ως θεσμός στις αθλητικές μαζικές εκδηλώσεις στην Αττική.

Η Ειρηνοδρομία 2019 πλαισιώθηκε από τις παρακάτω παράλληλες δράσεις:

Συνεργασία και υποστήριξη του έργου του συλλόγου «ΦΛΟΓΑ» με απόδοση οικονομικού κοινωνικού μερίσματος στον Συλλόγου Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «ΦΛΟΓΑ».
Δωρεάν συμμετοχή στις εκδηλώσεις της Ειρηνοδρομίας ΟΛΩΝ των σχολείων της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου στα πλαίσια της συνεργασίας με την εκπαιδευτική κοινότητα με στόχο την αθλητική παιδεία και την δια βίου άσκηση. Όπως και η συμμετοχή της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης στο πρόγραμμα Kids Athletics.
Δωρεάν πρόγραμμα «Προετοιμασίας των Δημοτών – Ερασιτεχνών δρομέων» για την άθληση και την συμμετοχή τους στην Ειρηνοδρομία. Το πρόγραμμα ξεκίνησε τον Μάρτιο του 2019 από τον ΟΦΚΑ «Οδυσσέας».
Πρόγραμμα Υγείας το οποίο περιλαμβάνει: Δωρεάν Καρδιολογικό Έλεγχο και για πρώτη φορά Ορθοπεδικό έλεγχο για όσους Δημότες επιθυμούν να συμμετάσχουν στην Ειρηνοδρομία, για τους αθλούμενους των Σωματείων του Δήμου αλλά και για όποιον συμμετέχοντα το επιθυμεί, σε συνεργασία και με την ευγενική προσφορά του Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center.
Ενίσχυση του κοινωνικού Παντοπωλείου: Διάθεση 2.500 μερίδων pasta στο κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου, μία ευγενική συνεισφορά της Βιομηχανίας Ζυμαρικών «ΗΛΙΟΣ»
Τις αγωνιστικές εκδηλώσεις πλαισίωσαν με την δυναμική και εξαιρετική τους παρουσία το συγκρότημα BATALA.
Πρέπει να σημειώσουμε ότι η Ειρηνοδρομία με την πιστοποίηση των διαδρομών της, έχει ενταχθεί επίσημα στο αγωνιστικό ημερολόγιο του ΣΕΓΑΣ του 2019.

Η Οργανωτική Επιτροπή συγχαίρει τους αθλητές για τις επιδόσεις τους αλλά και όλους τους δρομείς για την συμμετοχή και την προσπάθειά τους. Όλοι οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να ζήσουν μια αξέχαστη εμπειρία!

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε το: https://www.eirinodromia.gr/

Δείτε τα επίσημα αποτελέσματα και τυπώστε τις φωτογραφίες και τα διπλώματα: https://www.eirinodromia.gr/results-2019/

Facebook: https://www.facebook.com/Eirinodromia/

Κοινοποιήστε την διοργάνωση!

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Φωτογραφίες Διοργάνωσης

Video Διοργάνωσης