Ειρηνοδρομία 2018

Τρέχουμε για την Ειρήνη, ζωντανεύουμε την Ελπίδα!

Με το πλήθος των συμμετοχών να ξεπερνά τους 2.000 τερματίσαντες δρομείς, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 13 Μαΐου, με μεγάλη επιτυχία η Ειρηνοδρομία 2018. Ο αγώνας διοργανώθηκε από τον Δήμο Αγίου Δημητρίου Αττικής (ΟΠΑΠ) σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής, το αθλητικό σωματείο ΟΦΚΑ «Οδυσσέας», τον ΣΕΟ και υπό την αιγίδα του ΣΕΓΑΣ.

Αναλυτικά οι τερματίσαντες δρομείς ήταν: στον Αγώνα Δρόμου 10 χλμ. 198, στον Αγώνα Δρόμου 5 χλμ. 482 και στον Αγώνα Δρόμου 2,5 χλμ. 1.427. Σε αυτά τα νούμερα θα πρέπει να υπολογίσουμε και δεκάδες πολίτες, ιδιαίτερα στην μικρή κατηγορία των αγώνων, οι οποίοι αγωνίστηκαν την τελευταία στιγμή, και εμφανίζονται μέσα στο πλήθος των εκκινήσεων στο video του αγώνα.

Έπειτα από την επιτυχημένη πορεία των τελευταίων ετών, η Διοργάνωση με τις παράλληλες πολιτιστικές εκδηλώσεις στην μνήμη του Αλέκου Παναγούλη αλλά και τις κοινωνικές δράσεις της έχει καθιερωθεί ως θεσμός στις αθλητικές μαζικές εκδηλώσεις και αποτελεί μία σημαντική αθλητική γιορτή στην Αττική. Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο της Ειρηνοδρομίας 2018 πραγματοποιήθηκαν οι παρακάτω δράσεις:

Δωρεάν προ-αγωνιστικός καρδιολογικός έλεγχος από το Ερρίκος Ντυνάν hospital Centre.
Συνεργασία και υποστήριξη του έργου του συλλόγου «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ».
Πρόγραμμα δωρεάν προπονητικής προετοιμασία των δημοτών για την αγωνιστική συμμετοχή τους στην Ειρηνοδρομία, από τον ΟΦΚΑ «Οδυσσέας».
Πρέπει να σημειωθεί ότι η Ειρηνοδρομία με την πιστοποίηση των διαδρομών της, έχει ενταχθεί επίσημα στο αγωνιστικό ημερολόγιο του ΣΕΓΑΣ.

Η Οργανωτική Επιτροπή συγχαίρει τους αθλητές για τις επιδόσεις τους αλλά και όλους τους δρομείς για την συμμετοχή και την προσπάθειά τους. Όλοι οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να ζήσουν μια αξέχαστη εμπειρία!

Καλή αντάμωση στην Ειρηνοδρομία 2019!

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε το: www.eirinodromia.gr

Κοινοποιήστε την διοργάνωση!

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Φωτογραφίες Διοργάνωσης

Video Διοργάνωσης