Ειρηνοδρομία 2017

Μετά την επιτυχημένη Διοργάνωση του 2016 ήρθε η Ειρηνοδρομία 2017 να σφραγίσει αυτή την πορεία για τρίτη συνεχόμενη χρονιά.

Η Διοργάνωση  περιλάμβανε αγώνες 10, 5 & 2,5 χλμ. και αγώνα «Κοινωνικής Ευαισθησίας» 1000 μ. για άτομα με ειδικές ανάγκες. Παράλληλα διοργανώθηκε αγωνιστική παρουσίαση του προγράμματος του ΣΕΓΑΣ «Kids Athletics» με τη συμμετοχή 100 περίπου παιδιών Δημοτικών σχολείων του Δήμου Αγίου Δημητρίου. Μεγάλη ήταν η μαζικότητα της συμμετοχής αφού είχαμε σχεδόν 100% αύξηση στις εγγραφές σε όλους τους αγώνες.

Με την συμμετοχή στην Ειρηνοδρομία 2017 ενισχύθηκε η «Κιβωτός του Κόσμου» στην οποία αποδόθηκαν τα έσοδα των ομαδικών εγγραφών. Η «Κιβωτός του Κόσμου» είναι Εθελοντικός Μη Κερδοσκοπικός Οργανισμός Ειδικής Μέριμνας και Προστασίας Μητέρας και Παιδιού.

Για άλλη μια χρονιά οι εθελοντές αγκάλιασαν την όλη προσπάθεια και συνέβαλαν  στο εκπληκτικό αποτέλεσμα της 14ης Μαΐου 2017. Ήταν η ψυχή της Διοργάνωσης προσφέροντας ακούραστα και με χαμόγελο στους δρομείς την πολύτιμη βοήθειά τους!

Δίνουμε ραντεβού πλέον, στην Ειρηνοδρομία 2018!

Περισσότερες πληροφορίες για την Ειρηνοδρομία μπορείτε να βρείτε στη διεύθυνση: www.eirinodromia.gr

Κοινοποιήστε την διοργάνωση!

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Φωτογραφίες Διοργάνωσης

Video Διοργάνωσης