Ειρηνοδρομία 2015

Σε μια προσπάθεια αναβάθμισης του αγώνα “Ειρηνοδρομία” η streetRUN σε συνεργασία με τον Οργανισμό Πολιτισμού Αθλητισμού και Περιβάλλοντος (ΟΠΑΠ) του Δήμου Αγίου Δημητρίου Αττικής, την Περιφέρεια Αττικής, το αθλητικό σωματείο ΟΦΚΑ Οδυσσέας και υπό την αιγίδα του ΣΕΓΑΣ, διοργάνωσε τον αγώνα «Ειρηνοδρομία 2015».

Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε στις 17 Μαΐου 2015, στα πλαίσια των εορταστικών εκδηλώσεων για την μνήμη του «Αλέκου Παναγούλη». Μικροί και μεγάλοι έτρεξαν σε γιορτινή ατμόσφαιρα. Την διοργάνωση τίμησαν πάνω από 1000 δρομείς με συμμετοχές όλων των ηλικιών.

Στα πλαίσια της η διοργάνωση περιελάμβανε αγώνες 5Χλμ. (και για μαθητές Γυμνασίων – Λυκείων), 2,5Χλμ.(και για μαθητές Δημοτικών Σχολείων) και αγώνες ΑμεΑ.

Παράλληλα διοργανώθηκε αγωνιστική παρουσίαση του προγράμματος του ΣΕΓΑΣ , «Kids Athletics» με τη συμμετοχή 200 περίπου παιδιών Δημοτικών σχολείων (Έ και ΣΤ΄ τάξη) του Δήμου Αγίου Δημητρίου.

Στόχος της διοργάνωσης ήταν να προσελκύσει δρομείς από ολόκληρη την Αττική προβάλλοντας την σύγχρονη ιστορία της περιοχής, με την συνέχιση και ενδυνάμωση των εκδηλώσεων στην μνήμη του «Αλέκου Παναγούλη».

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα του αγώνα :www.eirinodromia.gr

Κοινοποιήστε την διοργάνωση!

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Φωτογραφίες Διοργάνωσης

Video Διοργάνωσης